AO Interim Management

Interim Management

Wat is interimmanagement

Interimmanagers worden meestal ingehuurd voor een periode van drie tot negen maanden. Zij helpen organisaties die veranderingen ondergaan, een bepaalde gekozen strategie willen invoeren, of die op zoek zijn naar iemand om een kritieke managementpositie tijdelijk op te vullen. Soms worden zij ingezet om snel een manager te vervangen die plotseling is vertrokken.

 

Processen in kaart

Als AO-interimmanagement nemen we niet alleen klakkeloos de positie waar van de manager, maar bouwen we, indien gewenst, ook daadwerkelijk mee aan het stukje bedrijfsontwikkeling. We brengen processen duidelijk in kaart, zodat iedereen een duidelijk beeld heeft van waaraan gewerkt wordt en waar de focus ligt. Ook trekken we processen binnen een bedrijf weer strak, zodat deze niet meer als pijnpunten aanvaren worden.

 

Betrouwbaar succes

Met AO-interimmanagement haalt u niet alleen goed en betrouwbaar interimmanagement in huis, maar ook succes.

KPN had Getronics overgenomen en besloten om de twee organisaties op gelijke wijze in te richten. Hiervoor uitgezonden naar Engeland voor het onderdeel Riskmanagement en dit certificeringsklaar op te leveren. Het werk betrof Inrichten van controleframework voor KPN / Getronics te Farnborough Engeland ivm certificering ISO en SOX. Beschrijven processen, vastleggen risicomomenten, inrichten controles en testen.

Weet waar u risico’s loopt en laat u mogelijk geld liggen!

Share This