AO Interim Management

Cursus – beheer je financiën

Armoede te lijf

Na meerdere jaren actief te zijn als Budgetcoach en jarenlange inzet voor de Voedselbank Delft was het nu tijd om de armoede op een andere manier te lijf te gaan, met een training budgetbeheer. Tijd om daar mensen de kennis en het inzicht te geven om zelf met hun financiën om te kunnen gaan, zodat zij niet langer afhankelijk van instanties zijn. Ze kunnen weer trots deelnemen aan de maatschappij.

 

Bewust over eigen uitgaven

De doelstelling van de cursus “Beheer je eigen financiën” is dan ook bewustwording. De cursist gaat een stuk bewuster leven en rekening houden met zijn/haar financiën. Men gaat er een sport van maken om zuinig te zijn met hun geld en leren om ‘vooruit te kijken’. Want, door structuur en goed overzicht voorkomt u financiële problemen.

Uw werknemers krijgen persoonlijke tips en advies en er zal ruimte gemaakt worden voor het bespreken van vragen. Na de cursus staat men gegarandeerd een stuk sterker tegenover de financiële uitdagingen dan daarvoor.

Worden binnen uw bedrijf signalen afgegeven dat medewerkers het financieel moeilijk hebben of heeft u met uw instantie, gemeente, of stichting te maken met mensen met een uitkering, dan is deze cursus heel geschikt voor betrokken personen

AO-Interimmanagement heeft een training ontwikkeld voor mensen in de bijstand.

De training “Beheer je eigen financiën” kan veel verder worden uitgerold.

  1. Mensen in bijstand, al dan niet met afstand tot de arbeidsmarkt, die alle reserves hebben opgebruikt.
  2. Medewerkers van bedrijven die signalen afgeven van financiële problemen.
  3. Particulieren die inzicht in eigen financiën willen en beter met geld willen omgaan.

Menigeen weet niet hoe rijk hij is, tot hij merkt welke rijke mensen nog van hem stelen.

Friedrich Nietzsche

Share This